اخبار و اطلاعیه ها

گرازش تصویری اردوی پدردختری

با هدف ایجاد فضایی مناسب و شاد، جهت بالا بردن ارتباط و تعامل بیشتر پدران با دخترانشان به عنوان عاملی مهم در ایجاد خانواده ای مستحکم و با نشاط، اردوی پدر و دختر در تاریخ 13 بهمن 1402 برگزار شد.

ثبت نام اردوي پدر دختر

اطلاعيه ثبت نام اردوي پدر دختر

اطلاعیه اردوی تابستانی فشم

ه آگاهی می رساند برای گذران اوقات فراغت و ایجاد فضایی مفرح برای دخترانمان، علاوه بر بسته کلاس‌های تابستانی، دو اردوی تفریحی یک روزه برای علاقمندان با حضور جمعی از دانش آموزان پایه های هفتم و هشتم و نهم، در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی در نظر گرفته شده است.

كلاس‌هاي تابستاني۱۴۰۲

در پی یک سال تلاش و کوشش در زمینه‌های آموزشی و پرورشی و اجرای برنامه‌های سال تحصیلی، تابستان فرصت مغتنمی است تا این فعالیت‌ها با حال و هوایی دیگر و در ارتباطی نزدیکتر و صمیمی‌تر با عزیزان دانش‌آموز استمرار یابد و ایّام فراغت به گونه‌ای مفرّح و مفید، منظم و پیوسته با اهداف آموزشی و پرورشی سامان بگیرد.

اردوي پدر و دختر

به مناسبت ميلاد حضرت علي عليه السلام و روز پدر ، متوسطه دوره اول روشنگر اردوي پدر . دختري برگزار كرد.

گزارشی از اردوی طناب 1401

در مدرسه‌ی روشنگر رویدادی به شدت بزرگ و حائز اهمیت شکل گرفت. رویدادی که هیجان و جذابیتش اگر از جام جهانی قطر بیشتر نباشد، کمتر هم نبود.

سفرنامه اردوی فشم

سفرنامه اردوی شبانه در اردوگاه فدک (اردوی امتیازی دانش آموزان)

اردوی طناب

برگزاری اردوی طناب سال تحصیلی 1401 - 1402